Kedves Kollégák!

Szeretettel köszöntünk Benneteket az új tanévben! A jelenlegi 60 tagiskolánkat, a vendég iskolákat, mindazokat, akik évek óta részt vesznek versenyeinken, vagy idén terveznek először versenyezni.

Mostanság úgy érzem, megbolydult a körülöttünk a világ. Hajtunk, rohanunk, lassan elveszítjük azokat az értékeket, amelyek létrehívták és éltetik közösségeinket és ezt a szervezetet is. A találkozások, együtt sportolás, a kihívás, a teljesítmény, az élmények, barátságok, a szurkolás, a siker, kudarc, öröm, bánat, a fair play szelleme, mindezek Isten nagyobb dicsőségére.

"Győzni, de nem minden áron!"- Hisszük még, hogy ez a helyes út?

Az elmúlt tanév nagyon sűrűre sikerült sok szempontból a KIDS életében.

Rendeztünk 14 versenyt a 2021/22-e tanévben!! Kiosztottunk több mint 1000 ajándékpólót. Beadtunk és elszámoltunk 4 pályázatot. Új elnökséget választottunk és új Alapszabályunk lett. A nyáron sem pihentünk, mert két csapattal a FISEC versenyen is képviseltük a KIDS színeit.

Mindeközben megéltük a rohanást, az utazások nehézségét, a rengeteg egyéb versenyt, hogy nincs idő a minőségi együttlétre. Nyáron megtapasztaltuk, hogy a FISEC felépítése mennyivel alkalmasabb arra, hogy visszatérjünk az ideáinkhoz és fókuszáljunk az értékeinkre.

Szeretnénk ebben a tanévben, kicsit visszanyúlni a hagyományokhoz és 2023-ban, a KIDS 30. születésnapján, egy nagy jambori jellegű versenyt szervezni III-VI. korosztályig, a lehető legtöbb versenyben, amire jelentkező lesz. A verseny várható ideje, május. A helyszíne a tervek szerint Kiskunfélegyháza, időtartama 4-5 nap.

A kicsiknek, I-II. korcsoportban külön szervezünk versenyt Gödöllőn, labdarúgásra és játékos sportvetélkedőre várjuk majd júniusban a csapatokat.

A részletekkel hamarosan jelentkezünk!

Reméljük, sikerül megvalósítanunk a tervet! Téged, Titeket is vár a nagy Találkozás!

Magó Kinga KIDS alelnök