Már csak néhány nap van hátra a labdajáték nevezési határidőig

Tájékoztatom az iskolákat, hogy már csak  3 -  azaz három  - nap van a labdajátékok nevezési határidejéből. Kérek minden iskolát, aki tervezi a mezőkövesdi vagy a kazincbarcikai illetve ózdi szereplést, hogy tegye meg a nevezéseit, hogy a szervezőkkel közösen  kialakíthassuk  a végleges lebonyolítást, elkészíthessük a forgatókönyvet.

kidsfoci

Röviden jelzem az eddigi nevezések alapján, hogy hol biztos a megrendezés és hol vannak még kisebb vagy éppen veszélyes hiányok a nevezési számokban. Az biztos, hogy a kazincbarcikai helyszínen a labdarúgásban lesz KIDS Kupa, mivel eddig 13 csapat nevezett.

A kérdés csak az, hogy lesz e külön V. korcsoport, mivel eddig ott 4 iskola nevezett, a VI. korcsoport biztos, mert ott 9 iskolai nevezés van. Azok az iskolák, akik mindkét korcsoportban neveztek indíthatják külön-külön is csapataikat, ha nem fut be még két nevezés az V. korcsoportban, de reméljük így lesz és megoldódik ez a kérdés.

Az V-VI. korcsoportban  jól áll még a lány röplabda – 7 nevezés – a fiú kézilabda és a kosárlabda (Ózd – 7 és 5 nevezés) viszont a kosárlabda lányok és kézilabda lányok még izgulhatnak ( 4 és 3 nevezés) .Ugyanígy veszélyes a helyzet a röplabdában a fiúknál (3 csapat) és lány focinál, ahol 4 csapat van eddig.

Mezőköveseden a III. és IV. korcsoportban minden bizonnyal összevontan rendezzük a kézilabdát – 2  és 4 nevezés eddig – és nagyon kevés a nevező kosárlabda III. és IV. korcsoportban kivéve a IV. lány, ahol már van 5 nevező iskola.

Biztos a foci Kövesden a III. korcsoportban a fiúknál – 6 csapat – és minden bizonnyal  összevont lesz az I-II. korcsoport. A lányoknál nagyok a gondok eddig csak a Budai Ciszterci nevezett az I. és II. korcsoportban.

A helyszínekkel kapcsolatba megadjuk a helyi szervezők elérhetőségeit is és a  szállással és étkezéssel , pályákkal kapcsolatban ők tudnak bővebb felvilágosítást adni, amíg elkészül a részletes forgatókönyv. Az előzetes  terv az, hogy az V-VI korcsoportban pénteken délután egy közös megnyitót szeretnénk Kazincbarcikán ,  - a I-IV. korcsoportban  ez elképzelhető, hogy szombaton lesz Mezőkövesden látva az eddigi nevezéseket - és az esti technikai értekezletek már a versenyhelyszíneken lesznek és szombat reggel 8 órakor elkezdődnek a mérkőzések és vasárnap kora délután már mindenki elindulhat hazafelé. De bővebben és pontosabban a jövő hét végén lesznek láthatóak a programok.

Mezőkövesd: Lénártné Csuhai Katalin testnevelő tanárnő +36 20 616 6218  csuhaikatalin[kukac]citromail[pont]hu

Kazincbarcika: Kovács László igazgató + 36 20 823 9942  kovacs[kukac]sagim[pont]hu

Ózd: Vanczák Attila városi sport és diáksport  szervező  +36 30 267 7040  vanczak[kukac]ozdisportiroda.t-online[pont]hu

Kérem, hogy mozgósítsatok a nevezések területén és mindenki, aki a honlapot olvassa, adja át a hírt ezzel kapcsolatban. Természetesen engem is hívhattok bármilyen kérdéssel.

Szlatényi György KIDS főtitkár +36 30 9412 882 kat.diaksport93[kukac]gmail[pont]com

Mindenkinek sikeres további felkészülést kívánunk és találkozunk Borsodban május végén!

Szlatényi György